Zinnia’s

Gepost op 20 september 2018 in Macrofotografie

Zinnia’s

Het is bijna vier jaar geleden dat ik iets op deze website heb gepost. Er gebeurde veel in mijn leven waardoor ik helaas minder tijd en energie had voor mijn interesse in macro- en natuurfotografie… Toch wil ik het proberen om nieuw leven in deze site te blazen. :-) Ik miste vooral macrofotografie en ik wil heel graag het weer oppakken.

De laatste jaren fotografeer ik voornamelijk veel met Canon 6D en de EF-24-70 mm lens. Voor macrofotografie gebruik ik Canon 50D met de EF-s 60 mm macrolens.

Dit jaar heb ik ook een nieuwe hobby ontdekt, namelijk het zaaien van bloemen en groenten voor in de tuin. Deze mooie zinnia’s lilliput bloeien vrolijk de hele zomer in onze tuin. Zij hebben goed de tropische temperaturen overleefd. Wat ook fijn is – zij hebben niet veel onderhoud nodig. Zij staan ook prachtig in een vaas. :-)

 

Zinnia's

Oranje zinnia liliput

Koolwitje op een zinnia

Roze zinnia liliput

< Vorige bericht      Volgende bericht >