Juni in de tuin

Gepost op 22 juni 2014 in Macrofotografie

Juni in de tuin

De zomer is nu officieel begonnen en onze tuin is weer vol bloemen en insecten. Het was weer leuk om even in de tuin rond te gaan kijken met mijn macro lens. Deze keer in combinatie met mijn nieuwe camera Canon 6D die ik deze week heb gekocht.

Om de nieuwe camera te kunnen kopen heb ik besloten om afscheid te nemen van mijn MP-E 65 mm . Het was geweldig om er mee te kunnen fotograferen, maar  ik merkte toch dat ik het helaas niet vaak genoeg heb gebruikt. Gelukkig kon ik een andere fotografe er heel blij mee maken. Zij heeft de lens en de macro flitser vanochtend opgehaald. Gisteren kon ik dus voor de laatste keer de MP-E gebruiken en nog een aantal leuke foto’s maken in onze tuin.

 

The summer has officially begun and our garden is full with flowers and insects. It was great to take a moment and have a look around with my macro lens. This time I used it with a new camera that I bought this week, Canon 6D.

To be able to buy this camera I decided to say goodbye to my MP-E 65 mm. It is an amazing macro lens, but unfortunately I was not using it as often as I thought that I would. Luckily I could make another photographer happy with it as she collected the lens and the macro flash this morning. So yesterday I used my the MP-E for the last time to take some nice pictures in our garden.

 

 

Share

Juni in de tuin 1

Juni in de tuin 2

Juni in de tuin 3

Juni in de tuin 4

Juni in de tuin 5

Juni in de tuin 6

Juni in de tuin 7

Juni in de tuin 8

Juni in de tuin 9

Juni in de tuin 10

Juni in de tuin 11

< Vorige bericht                           Volgende bericht >

2 Reacties

 1. Hoi Ada,je hebt weer schitterende foto’s gemaakt, ook al zijn het je laatste met de MP-E 65, ik ga de lens met heel veel plezier gebruiken, en mocht je hem erg missen of een dagje mee willen draaien in de studio dan ben je meer dan welkom.
  Groetjes Tessy

  • Dank je wel Tessy voor jouw lieve reactie en voor de uitnodiging! :-) Ik vind het heel erg leuk dat de lens naar jou is gegaan en dat je hem met veel plezier gebruikt! De eerste foto’s die je ermee hebt gemaakt zijn echt super goed!

   Groetjes,
   Ada