Brussel

Gepost op 19 mei 2014 in Reisfotografie

Brussel

Vorige week heb ik een korte reis naar Brussel gemaakt. Ik ben op bezoek geweest bij mijn vriendin Marta Hurtado die net als ik fotografe is. Marta heeft haar prachtige stad aan mij laten zien. Wij hebben samen een fotowandeling gemaakt door de mooie straten van Brussel. Het was ontzettend leuk om Brussel samen met Marta te verkennen.

 

 

 

 

 

Last week I went with a short trip to Brussels to visit my friend and photographer Marta Hurtado. Marta has showed me around her beautiful city and of course we took our cameras with us for a photo walk. I’ve had a wonderful time exploring Brussels and it’s beautiful streets.

Share

Brussel1

Brussel2

Brussel3

Brussel4

Brussel5

Brussel6

Brussel7

Brussel8

Brussel9

Brussel10

< Vorige bericht                           Volgende bericht >