Schattige lammetjes bij de schaapskooi van het Grote Veld

Gepost op 5 april 2014 in Natuurfotografie

Schattige lammetjes bij de schaapskooi van het Grote Veld

De schoonebeker schapen van het Grote Veld hebben veel jonge lammetjes gekregen. Samen met Jeanine hebben we ze deze week gefotografeerd. Het was een prachtige warme lente dag en de lammetjes, net als wij, genoten van het mooie weer.

 

 

The schoonebeker sheep of the Great Field have a lot of young lambs at the moment. We went to the Great Field with my friend Jeanine this week to photograph them. It was a beautiful and warm spring day and the lambs, just like us, enjoyed the beautiful sunny weather.

 

 

Share

IMG_4167

IMG_4153

IMG_4157

IMG_4229

IMG_4192

IMG_4216

IMG_4214

IMG_4220

IMG_4246

< Vorige bericht                                  Volgende bericht >