Locatie fotoshoot met Susanne en haar paarden

Gepost op 10 oktober 2013 in Huisdieren fotografie, Portretfotografie

Locatie fotoshoot met Susanne en haar paarden

Zondag 15 september heb ik Susanne, haar paard Caen en twee leuke witte pony’s gefotografeerd in Eibergen. Susanne werkt veel met paarden en rijdt vaak dressuurwedstrijden en ze wilde graag met haar paard Caen Silvano x Osmium gefotografeerd worden. Wij hebben heel veel geluk gehad met het weer, want het was heel mooi zonnig en droog en de omgeving was ook prachtig en lekker rustig.

Het fotograferen van een paard was een uitdaging voor mij, maar Caen luisterde heel goed naar Susanne. Moniek, het zusje van Susanne, hielp ons ook om Caen af te leiden, zodat ze richting de camera zou kijken en het ging helemaal goed. Het was een zeer geslaagde ochtend fotoshoot. Bekijk de slideshow en de resultaten onderaan.

Is zo’n locatie fotoshoot met jouw paard ook iets voor jou? Neem contact met mij op, vertel me wat jouw wensen precies zijn en ik kom graag met mijn camera bij je langs.

 

Sunday, the 15th September I photographed Susanne, her horse and her two ponies in Eibergen. Susanne works with horses and she also takes part in dressage competions, so she wanted to be photographed with her horse Caen Silvano x Osmium. We had a lot of luck with the weather, because it was sunny and dry (it had been raining for the whole week before it) and the location was charming and quiet.

It was a bit of a challenge to photograph a horse, but Caen was following Susanne’s instructions very well. Also Susanne’s sister, Moniek, lent us a hand by keeping the horse’s attention, so it would look and turn its ears towards the camera. All in all it was a perfect morning photo shoot. Watch the slideshow and see the pictures below.

Is a location photo shoot like that something you’d also like to expierience? Drop me a note through the contact form.

 

Share

Susanne-5

Susanne-42

Susanne-46

Susanne-56

Susanne-30

Susanne-92

Susanne-93