De heide van het Kienveen

Gepost op 1 september 2013 in Fotowandelingen, Natuurfotografie

De heide van het Kienveen

Afgelopen donderdag hebben we samen met Jeanine het Kienveen in Vorden bezocht. Het Kienveen is een bijzonder natuurgebied dat in de wintermaanden onderwater staat. Het is ook in onze omgeving bekend om zijn mooie heide die nu volop in bloei staat. Het hele gebied is omcirkeld door een houten vlonder, wat een wandeling heel makkelijk en prettig maakt. Wij hebben genoten van onze wandeling en het kleurrijk landschap van het Kienveen.

 

My friend Jeanine and I went for a photowalk to Kienveen in Vorden last Thursday. The nature of Kienveen is quite special because during the winter months it is covered with water. It’s also well known for its beautiful heath. There is a wooden path put around the whole area, which makes the walk quite easy and pleasurable. We enjoyed our photowalk there and the beautiful colourful landscape of Kienveen.

Share

kienveen 1

kienveen_jenever

kienveen 2

kienveen_koolwitje

kikker

kikker_klokje

< Vorige bericht                        Volgende bericht >

2 Reacties

  1. That looks so beautiful place and it is interesting it will be covered with water.
    Have a wonderful week my friend:)

    • Thank you, Henrietta! I’m also curious how it will look like! Have a great week as well :-)