Beauty fotoshoot met Mirella

Gepost op 28 juli 2013 in Beauty portret

Beauty fotoshoot met Mirella

Zaterdag 13 juli 2013 heb ik met veel plezier Mirella van Summerbloom Photography gefotografeerd. Samen met Mirella volgen wij de portret- en lifestyle workshop van Deense fotografe Christina Greve. Mirella heeft voor de fotoshoot verschillende outfits uitgekozen van sportief en romantisch tot glamour. Ook heb ik een kans gehad om een mooie foto van haar samen met haar dochter Inge te maken. Wij hebben heel erg genoten van deze fotoshoot en wij zijn allebei heel blij met de resultaten!

Saturday July the 13th 2013 I had a great pleasure to photograph Mirella of Summerbloom Photography. We know each other from the portrait and lifestyle photography workshop of Dannish photographer Christina Greve. Mirella brought different kinds of outfits to the shoot, from sporty and romantic to glamour. I also had a chance to take a picture of her together with her daughter Inge. We had lots of fun and we are both happy with the results!

 

Share

msk

msk1

msk3

msk5

msk4

msk6

 

< Vorige bericht                     Volgende bericht >