Kasteel Twickel

Gepost op 17 juni 2013 in Fotowandelingen, Natuurfotografie

Kasteel Twickel

Twee weken geleden heb ik samen met mijn vriendin Jacquelien de omgeving van het kasteel Twickel in Delden bezocht. Het kasteel is nog steeds bewoond en alleen op bepaalde dagen toegankelijk voor het publiek. Wij hebben een mooie wandeling gemaakt tussen de weilanden en in het bos in de buurt van Twickel. Het dagje Haaksbergen en omgeving was helemaal geslaagd. :-)

2 weeks ago my friend Jacquelien and I went to Delden to see the Twickel castle. We couldn’t have a look inside, as there is still a family living there and the castle is only on some days open to the public. Still we had a beautiful walk among the fields and in the forest nearby. It was a great day. :-)

 

Share

twickel1

twickel2

twickel3

twickel4

twickel5

twickel6

twickel7

twickel8

< Vorige bericht                                  Volgende bericht >

2 Reacties

  1. Een mooie serie foto’s van een prachtige omgeving. Je kunt daar volgens mij heerlijk tot rust komen.

    Gr. René

    • Bedankt, René! Het is inderdaad een heel mooie en rustige omgeving. Veel mensen wandelen er ook met hun honden.