Prachtige bloemen van kwekerij de Border

Gepost op 5 juni 2013 in Macrofotografie

Prachtige bloemen van kwekerij de Border

Samen met mijn vriendin Jacquelien hebben wij afgelopen zaterdag een bloemenkwekerij De Border in Ambt-Delden bezocht. Deze kwekerij is bevestigd in een oude moestuin van het kasteel Twickel. Het is een echte bloemenparadijs voor elke macro fotograaf :-). In de voorbeeld borders bloeien er heel veel prachtige planten en bloemen. Wij waren vooral onder de indruk van verschillende soorten irissen die wij daar hebben aangetroffen.  Het is een heel mooie plek om te bezoeken.

 

My friend Jacquelien and I visited the flower nursery De Border  in Ambt-Delden last Saturday. This flower nursery is situated in an old kitchen garden of the Twickle castle. This is a real flower paradise for macro photographers :-) There were many beautiful plants and flowers in the example borders. We were especially very impressed by many different kinds of irisses we had found there. This is a very beautiful place to visit.

 

Share

deborder1

deborder2

deborder3

deborder4

deborder5

deborder7

deborder8

deborder9

deborder10

< Vorige bericht                          Volgende bericht >

1 Reactie

  1. Mooi al die bloemen. Daar krijg ik een zomers gevoel van. Goed idee om naar een kwekerij te gaan! Heb je veel soorten bij elkaar.

    Gr. René