Jordaanslaantje in Haaksbergen

Gepost op 4 juni 2013 in Fotowandelingen, Natuurfotografie

Jordaanslaantje in Haaksbergen

Afgelopen zaterdag ben ik op bezoek geweest bij mijn vriendin Jacquelien in Haaksbergen. Samen hebben we veel mooie plekken  in een rondom Haaksbergen bezocht met onze camera’s. Wij zijn naar het Jordaanslaantje en de bloemenkwekerij de Border geweest en we hebben ook even gewandeld in de mooie omgeving van het kasteel Twickel in Delden.

Het Jordaanslaantje staat bekend om zijn vele rododendrons. Wij hebben geluk gehad, want ze stonden allemaal in bloei. Er loopt ook een bekende spoorlijn Haaksbergen-Boekelo langs deze laan. Het was heel bijzonder om tussen al die prachtige kleuren paars, rood en wit te kunnen wandelen.

 

Last Saturday I visited my friend Jacquelien in Haaksbergen. She has shown me around many beautiful places in and nearby Haaksbergen. Of course, we took our cameras with us :-). We went to the Jordaan Alley and the flower nursery The Border. We also had a stroll nearby the castle Twickel in Delden. The blogposts about these beautiful locations will follow soon.

The Jordaan Alley is famous for its many rhododendrons. We were very lucky, because they were all in bloom. What is also interesting about this alley is that the famous in our region steam railway Haaksbergen-Boekelo passes next to it. It was a very special experience to have a stroll between all the beautiful colours purple, red and white. 

Share

rododendrons_jordaan1

rododendrons_jordaan2

huis_jordaan

rododendronds_jordaan3

rododendronds_jordaan4

rododendronds_jordaan5

rododendronds_jordaan6

spoor_jordaan1

spoor_jordaan2

hek_jordaan

< Vorige bericht                       Volgende bericht >

4 Reacties

  1. Prachtig. Ik zag bij Jacqueline ook al zulke fraaie foto.s het is een echt kleurenfestival.

    • Dankjewel Eveline. Het is inderdaad prachtig daar :-)

  2. Een mooie serie van een prachtig plekje. Je foto met boerderij vind ik de mooiste.

    Gr. René

    • Bedankt, René. Deze foto is ook één van mijn favorieten :-)