Tulpen – kleur op een grijze dag

Gepost op 28 februari 2013 in Macrofotografie

Tulpen – kleur op een grijze dag

Toen ik deze mooie roze tulpen in de winkel zag staan, wist ik dat ik ze mee moest nemen. Hun roze kleur in combinatie met de zachte witte randjes sprak me heel erg aan. Mooi voor in het huis en mooi voor op de foto :-)

When I saw those beautiful pink tulips at the florist’s, I knew that I had to take them with me. What got my attention was their lovely pink colour in combination with their soft white edges. Great for our home and great for the pictures :-)

 

Share

tulp 1

tulp 2

tulp 3

tulp 4

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur Koop “Roze tulpen” op canvas

< Vorige bericht                                                                                     Volgende bericht >