Beauty fotoshoot met Nicole

Gepost op 6 februari 2013 in Beauty portret

Beauty fotoshoot met Nicole

Eind januari heb ik een beauty fotoshoot samen mijn vriendin Nicole gedaan. Nicole is 25 jaar en zij is dochter van Jeanine die ik in december ook heb gefotografeerd. Het was heel gezellig en wij hebben ook even de tijd genomen om een moeder-dochter foto te maken. Nicole heeft een prachtige collectie van haarbloemen en zelfgemaakte sieraden en daar hebben we ook gebruik van gemaakt.

In the end of January I had a beauty photo shoot with my friend Nicole. She is 25 years old and she’s the daughter of my friend Jeanine, who I also photographed last December. We had lots of fun. We also took some time to take a mother-daughter picture. Nicole has a great collection of hair flowers and self-made jewellery, so we also used some of them during our photo shoot.

Share

Nicole-1

Nicole-2

Nicole-4

Nicole-3

Nicole-5

Nicole-6

 

 

Meer beauty fotoshoots