Mijn jaaroverzicht van 2012

Gepost op 30 december 2012 in Diversen

Mijn jaaroverzicht van 2012

Het jaar 2012 komt tot een eind, gelukkig zonder het door de Maya’s voorspelde het einde van de wereld ;-).
Het is dus tijd voor een opsomming, reflectie en het maken van doelen voor het nieuwe jaar. Hoewel 2012 niet altijd even rustig was wat mijn werk betreft (mijn vrienden en familie weten precies wat ik bedoel), ik kijk met volle tevredenheid terug op veel prachtige fotowandelingen die ik met mijn vrienden kon maken en de nieuwe fotografische projecten die ik begonnen ben en die ik hoop verder te ontwikkelen in 2013.

 

Share

 

Fotowandelingen

Het afgelopen jaar heb ik veel mooie open tuinen dagen en natuurgebieden kunnen bezoeken. Samen met mijn vriendinnen hebben we heel veel foto’s gemaakt bij de Vordense kastelen Hackfort, de Wiersse en Wildenborch.  Bij de natuurgebieden Cortenoever en Kloosterweg heb ik me met mijn macrolenzen helemaal kunnen uitleven.

 

Nieuwe macrolens MP-E 65 mm

In juli heb ik een nieuwe macrolens MP-E 65 mm gekocht samen met de macroflitser MR-14 EX. Dankzij deze set kan ik nu de kleinste onderwerpen fotograferen en ze tot 5 x vergroten. Het is erg leuk om met deze lens de natuur verder tot de kleinste details te ontdekken.

 

Macroproject “Tuin”

Geïnspireerd door andere macroblogs ben ik dit jaar een macro fotografie project begonnen om de bloemen en planten in onze tuin elke maand te fotograferen.

 

Glamourportret

Ik oktober ben ik begonnen aan een nieuw project waarvoor ik sinds maart diverse cursussen heb gevolgd op creativeLIVE. Ik heb in 2012 vier leuke modellen mogen fotograferen en een begin gemaakt met een portretfotografie portfolio. Ik hoop dit project verder te ontwikkelen in 2013 en me verder te specialiseren in portretfotografie met natuurlijk licht.

Webwinkel met foto’s op canvas en dibond

Dit jaar heb ik een webwinkel aan mijn website toegevoegd waar men mijn mooiste  werken op canvas of dibond kan bestellen. Ze zijn in verschillende maten beschikbaar, in kleur en in zwart-wit.

Dit was mijn overzicht van het jaar 2012. Ik wens iedereen een rustig, gezond en succesvol Nieuwjaar 2013 toe! Veel fotoplezier!

 < Vorige bericht                                                                                 Volgende bericht >