Portretfotoshoot met Jeanine

Gepost op 16 december 2012 in Beauty portret, Portretfotografie

Portretfotoshoot met Jeanine

Begin december heb ik mijn vriendin Jeanine gefotografeerd. Zij is moeder van 2, vrijwilligster bij de Vereniging Natuurmonumenten en mijn overbuurvrouw :-) Zij heeft leuke kledingsets en accessoires voor onze fotosessie uitgezocht.  Vrolijke kleuren zoals roze, rood en oranje staan haar heel goed. Hierbij een selectie van de foto’s van deze leuke fotoshoot.

 

In the beginning of December I photographed my friend Jeanine. She is a mother of 2, a volunteer for the society for preservation of nature monuments and my neighbour :-) She has chosen some nice outfits and accessories for our photo session. The colours pink, red and orange suit her well. This is a selection of the pictures from this photo shoot. We had lots of fun!

 

Share

Jeanine-1

Jeanine-2

Jeanine-3

Jeanine-4

Jeanine-5

Jeanine-6

Jeanine-7

Jeanine-8

 

Meer beauty fotoshoots