Herfstwandeling bij Kasteel De Wiersse – deel 1

Gepost op 27 oktober 2012 in Fotowandelingen, Natuurfotografie, Uitgelicht

Herfstwandeling bij Kasteel De Wiersse – deel 1

Elk jaar in oktober zijn de tuinen van het kasteel De Wiersse in Vorden open voor publiek. Dit jaar ben ik samen met mijn vriendin Jeanine naar de open dag geweest. Het weer was heel zacht, maar er was veel mist wat interessante foto’s heeft opgeleverd. De hefstkleuren waren geweldig, met veel geel, oranje en rood in de bomen.

 

The gardens of de Wiersse castle in Vorden are every year in October open to the public. This year I visited the gardens together with my friend Jeanine. The weather was great, with mild temperature and lots of mist, which resulted in interesting photos. The Autumn colours were wonderful, with a lot of yellow, orange and red in the trees.

 

Zie ook Herfstwandeling bij Kasteel De Wiersse (deel 2) en Open dag bij De Wiersse

 

Share

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

 

 

 

 

 < Vorige bericht                                                                                    Volgende bericht >

1 Reactie

  1. Wonderful autumn colors