Portretfotoshoot met Diana

Gepost op 7 oktober 2012 in Beauty portret, Portretfotografie

Portretfotoshoot met Diana

Met heel veel plezier heb ik afgelopen woensdag mijn vriendin Diana gefotografeerd. Diana is moeder van 2 tieners en zij is supercreatief met handwerken. In haar webwinkel www.kissingthefrog.nl verkoopt ze zelfgemaakte decoratie voor in het huis, gehaakte speelgoed en zelfontworpen lederen sleutelhangers. Ik wilde heel graag een modern en elegant glamour portret voor haar creëren dat haar persoonlijkheid zou laten stralen. Diana houdt zelf van veel kleur en dat wilde ik graag in haar foto’s laten zien. Wij hebben veel leuke accessoires gebruikt zoals kleurrijke sjaaltjes en verschillende kettingen.

Alle foto’s zijn met natuurlijk licht gemaakt en ik heb mijn Canon EF-24-70 mm f/2.8 lens gebruikt. De ISO waarden varieerde samen met het veranderde kwaliteit van het middaglicht tussen ISO 250 en ISO 640.

 

Last Wednesday it was my pleasure to photograph my friend Diana. She is a mother of 2 teenage children and she is super creative at crafts like for example crocheting. She sells her self-made decorations for at home, crochet toys and self-designed leather key rings at her colourful web shop www.kissingthefrog.nl. I wanted to create an elegant and modern glamour portrait for her, which would reflect her great personality. Diana loves colour and I wanted it to show in her photos, too. To be able to do that, we used lots of accessories, like colourful shawls and different kinds of necklaces.

Technically speaking, all of the pictures were taken in natural light with my Canon EF-24-70 mm f/2.8. The ISO values were changing together with the changing quality of the afternoon light, varying between ISO 250 and ISO 640.

 

Share

 

 

[fb_button]

Meer beauty fotoshoots