Publicatie bij Arkive.org

Gepost op 16 september 2012 in Diversen

Publicatie bij Arkive.org

Zeven van mijn foto’s van Genista benehoavensis, die ik tijdens onze vakantie op het Canarische Eiland La Palma heb gemaakt, zijn gepubliceerd bij Arkive.org. Het doel van Arkive is het verzamelen van de digitale bestanden van de bedreigde soorten van flora en fauna.
Het project wordt gesteund door Sir David Attenborough. Ik vind het heel leuk dat ik met mijn foto’s ook deel kan nemen aan dit project.

 

Seven of my Genista benehoavensis photos, which I took during our summer holidays at the Canary Island of La Palma last year, have been published at Arkive.org – the digital archive of the endangered species. of flora and fauna. The Arkive project is being supported by Sir David Attenborough. I’m very happy that I was able to contribute.

 

Genista benehoavensis

 

Arkive.org