Open dag bij het Kasteel Wildenborch

Gepost op 27 augustus 2012 in Fotowandelingen, Natuurfotografie, Uitgelicht

Open dag bij het Kasteel Wildenborch

Ondanks de regen zijn we samen met Jeanine zondagochtend naar de open dag bij het Kasteel Wildenborch geweest. Het is best uitdagend geweest om in deze natte en donkere omstandigheden te fotograferen en de sfeer van de dag in de foto’s te behouden. Wat een verschil met de vorige week, toen we hier in Vorden 36°C hebben gehad!

De tuin van het kasteel Wildenborch is heel mooi aangelegd. Door de smalle bospaadjes en via een beukenpoort kom je een prachtige bloementuin binnen die bewaakt wordt door twee schattige cupido’s. Ook veel beelden uit de mythologie en de literaire wereld zijn in de verschillende delen van de tuin geplaatst. De tuinbezoekers werden vergezeld door 4 pauwen die vanuit een boom over de tuin keken. Het is een zeer geslaagde ochtend geweest, jammer alleen dat het weer niet beter was. We komen er zeker nog terug volgend jaar.

Despite a rainy morning, Jeanine and I went to visit the open day of Wildenborch Castle in Vorden last Sunday. It was rather challanging to take pictures in the wet and dark conditions without losing the atmosphere of the day. What a difference it was with the last week, when we had 36°C here in Vorden!

The garden of Wildenborch Castle is very beautifully landscaped. Through the narrow forest trails and the green beech port one enters a gorgeous flower garden guarded by two adorable cupids. There are also many sculptures from the world of mythology and literature situated in the different parts of the garden. The visitors were accompanied by 4 peacocks which were watching over the garden from the top of a tree. All in all, we have enjoyed the morning at Wildenborch, it was only pity that the weather wasn’t better. We certainly will come back there next year.

 

 

Share

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

 

 

 < Vorige bericht                                                  Volgende bericht >