Open dag bij De Wiersse

Gepost op 19 augustus 2012 in Fotowandelingen, Macrofotografie, Natuurfotografie, Uitgelicht

Open dag bij De Wiersse

Zondag 5 augustus ben ik samen met Jeanine naar de open dag bij het landgoed De Wiersse in Vorden geweest. Wij zijn vroeg vertrokken om de drukte te vermijden en het is ons goed gelukt, want rondom 12 uur kwamen er veel meer mensen naar de tuinen toe. Wij hebben genoten van de prachtige zomerbloeiers in de borders en de verschillende soorten lelies en clematis. Het weer was ook perfect om veel te fotograferen. We komen er zeker nog terug in oktober om de tuinen in de herfstkleuren te bekijken.

 

My friend Jeanine and I visited the open gardens day of the country house De Wiersse in Vorden on Sunday the 5th of August. We had decided to get there early to avoid the masses and it worked out just fine, because about noon a lot more people came to the gardens. We have enjoyed the beautiful summer flowers in the borders and many types of lilies and clematis, and the weather was just perfect for taking pictures. We will for sure return to the gardens on the open day in October to see the gardens in the Autumn colours.

 

Zie ook Herfstwandeling bij Kasteel De Wiersse deel 1 en deel 2.

 

Share

Koop mijn werk op dibond, canvas, poster en ingelijst op Werk aan de Muur

 

 

 

 

 < Vorige bericht                                                                                      Volgende bericht >

2 Reacties

  1. Ada, werkelijk schitterend.
    Heel mooi en fijn om naar te kijken.

    • Dankjewel, Appie. :-)