Kastelenrit Vorden 2012

Gepost op 12 augustus 2012 in Diversen

Kastelenrit Vorden 2012

Samen met Nicole hebben we vanmiddag de koetsen van de 36e Kastelenrit in Vorden gefotografeerd. Dit evenement wordt jaarlijks op de tweede zondag van augustus gehouden. Deze keer zijn er ongeveer 70 koetsen en aanspanningen geweest. Wij hebben op de kruising van Eldersmaat met Baakseweg gestaan.

Voor meer informatie over de Kastelenrit ga naar: www.indereepn.nl

My friend Nicole and I photographed the horses of the 36th Castle Ride in Vorden today. This event is organised every year on the 2nd Sunday of August. This time there were about 70 carriages that took part in the ride. We took pictures at the crossing of Eldersmaat and Baakseweg.

 

 

Share

4 Reacties

  1. Hallo, wirklich tolle Fotos. Mir gehören die beiden Friesen auf dem Foto. Kann man das foto als datei bei Ihnen kaufen?

    Gruß aus deutschland

    G.Gentges

    • Vielen Dank für Ihre Nachricht. Ich habe Sie per E-Mail beantwortet.

  2. Een prachtige serie, stijlvol bewerkt.

    • Dankjewel voor je commentaar en je bezoek aan mijn website :-)