Metamorfose avond van het KappersKollektief

Gepost op 6 mei 2012 in Bedrijfsfotografie, Diversen

Metamorfose avond van het KappersKollektief

Afgelopen woensdag heb ik in Ruurlo foto’s kunnen maken op een heel gezellige en creatieve metamorfose avond van het KappersKollektief. 10 salons uit de Achterhoek hebben daar meegedaan aan een metamorfose wedstrijd, als de afsluiting van de seizoen. De prijzen werden uitgereikt in 3 categorieën: coupe, color en metamorfose.

 Wednesday last week I was asked to take pictures during a metamorphosis evening of a local hairstyling organisation het KappersKollektief. 10 salons from our region Achterhoek took part in the metamorphosis competition, meant as the last evening of the season. They competed for awards in 3 categories: hairstyle, colour and metamorphosis. It was a lot of fun.

Share