Tuin in mei

Gepost op 22 mei 2013 in Natuurfotografie, Tuin

Tuin in mei

Onze tuin begint weer te bruisen met veel kleuren en bloemen. Hoewel mei dit jaar niet zo warm is en wij nog af en toe de verwarming in de avonden aanzetten, dankzij al die regen groeien al de planten heel snel. Hopelijk gaan we een mooie zomer tegemoet.

 

Our garden is getting full with colourful flowers. Although  May isn’t that warm this year and we still put our central heating on some of the evenings, thanks to all the rain all the plants are growing really quickly. Hopefully, all of this is a promise of a beautiful summer.

Share

tuin_in_mei1

tuin_in_mei2

tuin_in_mei3

tuin_in_mei4

tuin_in_mei5

tuin_in_mei6

tuin_in_mei7

tuin_in_mei8

< Vorige bericht                          Volgende bericht >

1 Reactie

  1. Ja de bloemen willen wel. Nu alleen nog de temperatuur wat omhoog. Mooie blog uit je eigen tuin. Je hoeft niet ver voor mooie foto’s.

    Gr. René