Herfstwandeling in Vorden

Gepost op 18 november 2012 in Fotowandelingen, Natuurfotografie

Herfstwandeling in Vorden

Samen met mijn buurvrouw en vriendin Jeanine hebben we de laatste tijd veel gewandeld in de bossen tussen Vorden en het kasteel Hackfort. De herftstkleuren zijn prachtig op dit moment. Bijna alle bomen zijn al oranje, geel of rood. Wat wonen we toch mooi in Vorden :-)

 

My friend and neighbour Jeanine and I went on many walks in the last few weeks to take pictures in the forest between Vorden and the Hackfort castle. The autumn colours are so beautiful at the moment. Almost all trees are orange, yellow or red now. Vorden really is a beautiful place :-)

 

 

Share

 < Vorige bericht                                                                                  Volgende bericht >